Villámgyors rántotta, mert sietni kell! Avagy mire is jó a Tupperware 😆

2021. augusztus 4., szerda

 Szép jó reggelt mindenkinek!

Harmadik hete csapatom a REG-enor kúrámat. 

Vagy 2 éve, de 1,5 biztos, hogy előszeretettel nem reggelizem, mert mindig sietek. Fél 8-ra járok dolgozni, és soha semmi időm arra, hogy még a reggelivel is bíbelődjek. Néha egy turmix, de inkább semmi.

Na a REG-enor miatt reggelizni KELL, de az időbeosztásom továbbra is egy katasztrófa.

Viszont a leleményességem határtalan, így a Tupperware mikros delikate megvásárlása az első dolgaim egyike volt, már jó pár hónappal ezelőtt. Előszeretettel főztem benne sajtostésztát 10 perc alatt, de már pizzát, és villám rakott krumplit is látott. Mindegyik isteni lett. Ezeket még mindig látja, de csak a gyerek miatt 😆❗

Én ebben, mióta kúrázok tojást készítek. Ma éppen rántottát, de tükörtojást is virítok rendszeresen. Leginkább tükörtojást, az ovális verziójában. Mert azt jobban szeretem. Mármint a tükörtojást. De utálom csinálni, mert bűzlik tőle a konyha..nyáron meg még be is fűt rendesen.

A rántottát 800 w-on 1 perc 40 másodperc alatt készítettem. 2 tojás, kevéske házi kolbász, só. Ha nem akarunk pluszban koszolni, az egész folyamat, az előkészítéstől egészen a fogyasztásig mehet a delikat-ban. 

A tükörtojás, 3 tojással 1 perc 20 másodperc.

Hagyományos módon ez több és koszolósabb. Dolgozós reggelen nem mondom, hogy kellemesen kivitelezhető! Sőt ...vagy ménkű korán kell felkelni hozzá, vagy csúnya késés a vége. És még nincs iskolaidőszak...akkor pokoli lenne egy rendes reggelit csinálni!

Ugye hogy ugye??

A REG-enor kúra alatt fontos a zöldség is, nem csak a zsír. Nem szeretek boltba járni, így van egy raklap tupis frissentartóm zöldségeknek, gyümölcsöknek. Így nem rohad rám pár nap alatt az egész. Imádom!

Bővebb infókért keresd fel fb csoportomat:

https://www.facebook.com/groups/405927033976331/?ref=share

Egyébként akik a héten csatlakoznak (augusztus 8.-ig) nyereménysorsoláson vesznek részt❗🍀🎲

Mutizom a képeket is 😊












0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

ZABirodalom Copyright © 2013