HELYREIGAZÍTÁS a "fogyókúrás" bejegyzésemhez!!

2013. október 17., csütörtök

     Na tehát, a "fogyókúrás" bejegyzésemről:
1. nem cikknek szántam. Kedves, hogy páran annak tartották, de ez csupán az én fogyókúrámból származó konklúzió.
2. Azzal is tisztában vagyok, hogy nem én találtam fel azt a viaszt! Pont ezért vannak benne tudományos hiányosságok, és pont ezért a bánat akart kitérni arra, hogy egyénenként tud változni a dolog, stb. stb.!
3. Pont ezért emeltem ki a Kalóriabázist, hogy nagy segítség ebben az egészben. Mert sokan vannak, mindenféle szervezettel, akik közül valaki biztosan tud segíteni, ha az ember lánya (vagy fia) elakad!
4. És ez, ami legjobban nyomja a lelkem:
A bejegyzésem (bejegyzés, nem cikk!!) azoknak szól, akik KÜZDENEK a súlyfelesleggel. (Vagy természetesen akik nem, de engem szeretnek, támogatnak, és elolvassák:P:P) Akik gelesztások, esznek mint a gép, mégis gelesztások maradnak, azok a fent említett más szervezetek közé tartoznak (mától nevezzük őket GESZ-nek *Gelesztások Egyesült Szervezete!). Ami nekik jó, de mi törölgetetjük vele a nemesebbik felünket. Ennek örüljenek, majd fogadják el, hogy a hízékony szervezet (HESZ) bizony szükségét érzi annak, hogy több oldalról is segítségre, megerősítésre van szüksége, ha úgy érzi, hogy elakadt, valamit nem jól csinált. Vagy éppen jól csinált, és ezzel mankót szeretne adni a szenvedő szervezetnek (SZESZ) 

    Jó, én voltam a gyökér, hogy nem írtam le ezt abba a bejegyzésbe, így félre lehetett érteni, de kövezzetek meg nyugodtan. Minő mák, hogy ez a blog megmarad a recepteknél:):P!

     Természetesen a GESZ figyelmét is felhívnám az egészséges életmód fontosságára! Mert az tök tuti, hogy nem látszik rajtatok kívülről a körmöspacal, fehér lisztes nyalánkságok, stb., stb....de ki tudja mit rejt, amit mi nem látunk! Érszűkület, zsigeri zsír és még sorolhatnám, DE NEM AKAROM!
Az egészséges táplálkozás fontos! Ha magunkra nem is, de gondoljunk a gyerekeinkre! Meg fogja magát hálálni!!

3 megjegyzés:

strigadur írta...

Jó lesz ez.... Ne csüggedj ! Néha ki kell ereszteni a gőzt... s mint tudod te is nagyon sokan vannak , akik még maguknak sem vallják be hogy "hu bazz... le kéne dobni 1-2 kilót"
Ír barátunknak van az a Svéd idézete... :P
Szerintem... igen is jó , hogy megosztod saját tapasztalatod... hébe-hóba. 1-2 Zab-zaba-recept között kell a "szósz"is ;)

Unknown írta...

Zsófi!

Engedd meg, hogy néhány pontban reagáljak.
1. Amíg olyan levelek érkeznek a postaládámba, mint ma reggel is, hogy kapjak be egy akármilyen csodabigyót garantált heti 50 dkg fogyásért, és gondolom van, aki bekapja, addig egyetlen egy fogyókúrás tapasztalatmegosztás, eszmefuttatás se fölösleges.
2. Ha 10-ből csak egyetlen súlyfölösleggel küzdő ember kap észbe olvasván a bejegyzésedet, hogy tényleg, ott porosodik a szobabicaj, vagy netán szobainasként szolgál, meg kéne nézni működik-e még... vagy beugrik, hogy alig iszik folyadékot...vagy csak benéz a kalóriabázisra, és olvasgat, már jót tettél.
3. Aki az előző bejegyzésedet nem tapasztalatmegosztásnak titulálja, annak szövegértési problémái vannak, az meg már, ha nagyon kemény akarok lenni, következménye lehet a GESZ-étrendnek:-)))
4. Az én blogomat alig olvassák, de mégis le fogom írni a tapasztalataimat, mert egyikünk fiatal, kismama, a másikunk klimaxos, akár nagymama is lehetne... egyik nő, a másik férfi...mind másképp éljük meg ezt a harcot a kilók ellen.

5. Írjál csak!!!!

Zsófi írta...

Köszönöm Nektek:)

Megjegyzés küldése

ZABirodalom Copyright © 2013