Igazságot a férfiaknak, avagy még mindig nem értem a nőket!

2015. július 24., péntek

Tegnap volt az uccsó edzésem a héten. Mióta állástalan anyuka vagyok, szeretem reggel letudni az edzést. Ennek leginkább az az oka, mert olyankor nagyon kevesen vannak. Reggel belépsz a terembe, és a friss illat csap meg. Nagyon meleg levegő, de friss.
Tegnap reggel viszont vissza kellett vigyem arany gyerekemet a dokinénihez, úgyhogy maradt a késő délután, mikor apa hazaérkezett a dolgozóból.
A pénteket egy keményebb láb edzéssel kezdem. Beslattyogtam a lábazóba, ami a hőelosztóban van...a HŐELOSZTÓBAN!!!Na mindegy...szal belépek, és ahogy beléptem, elöntött a víz. Irdatlan meleg, és bár az összes két ablak nyitva, de mivel az el van takarva kívülről egy fémdesign-al, így levegő semmi. Nem baj, kemény vagyok mint a fagyott lóláb, megcsináltam...közben többször az ájulás kerülgetett, és reménykedtem, hogy ha kidőlök, megtalálnak. Végre végeztem, ezért boldogan szökdécseltem át a másik terembe, ami jóval nagyobb, és az ablak is több...ámbár ezt is takarják azok a rettenetek.
Belépek, és nem csupán arcon vág, de ledönt a lábamról, és a testemen ugrál a masszív izzadtságszag. Na nem akármilyen izadtságszag volt ez kérem szépen...az állot melegben, levegőtlen szobában érlelt, szemcsípős, torokelszorítós izzadtságszag....szentségeltem egy párat..de csak magamban, mert nem akartam, hogy abból a levegőből a kelleténél több is bejusson a számba.
A gyakorlat végzése közben azon tűnődtem, hogy bezzeg a női részlegen (említtem, hogy én a férfaiknak kitalált terembe járok súlyzózni) két ventilátor is van, ami bezzeg járatja a levegőt..legalább...
Bár aztán az is eszembe jutott, hogy hiába jár le nagyon kevés nő mostanság edzeni, általában mindig akad egy, aki elkezd dzsalni a futópadon, és mindkét ventillátort maga felé fordtja, de úgy, hogy közben lebeg a pofája, mint egyszerű gyereknek a hullámvasúton.
Végre letudtam az erősítést, a ventilátorral a lelki szemeim előtt nekiindultam a női terembe aerobozni. Belépek...egy nő...két ventillátor...lebegő száj. De jó arc volt, szólt, hogy az egyiket vigyem el magamnak. Zsófika boldog lesz, elfogadja a lehetőséget, ha már végre egy jó arc nő, mert ez itt nem szokás, itt nem közösködnek. Magam felé fordítottam, és elkezdtem a 40 perces elipszisemet.
Nagyban dzsalok, mikor jött egy kicsit idősebb lúvnya, és feldobta magát a másik futópadra. Énhősöm aztán befejezte mellettem, és lekapcsolta a ventilátorát. MONDOM LEKAPCSOLTA!!! Egyszer csak futópados lúvnya lepattan, és KÉRDEZÉS NÉLKÜL megszabadtott engem attól a ventilátortól, ami az én arcomat lebegtette. Hát nyikkanni nem tudtam a meglepetéstől..aztán én amúgy is konfliktuskerülő vagyok, csak akkor nagy a pofám, ha nagyon muszáj, úgyhogy gondoltam, nem baj b*zdmeg, megoldom, valahogy megszerzem magamnak a lekapcsoltat. Persze úgy, hogy nem hagyom abba az aerobot, mert akkor kezdhetném előről, és annyira nem vagyok lelkes. Szal sikerült elérnem a ventit, és magam mellé dobni. De akkor ült ki a pánik a fejemre igazán, mikor szembesültem azzal, hogy bizony be is kell kapcsoljam, a bekapcsoláshoz meg le kell hajoljak, és a fejemnél az elipszis tréner karjai fognak kalimpálni. Már láttam, ahogy kék zöld foltokkal a halántékomon állítok haza, és magyarázzam meg, hogy csak bekapcsoltam egy ventilátort.
Végül 5-6 fülönverés árán sikerült bekapcsoljam, de nem voltam boldog.
Aztán jött a szokásos...dolgom végeztével jó hangosan elköszöntem a ventillátorlopó asszonytól, de a füle botját sem. Mivel megnéztem a füle lyukát...és az üres volt, nem hallgatott zenéz...konstatáltam, hogy ez is csak egy tipikus nő, akikiket én KÉPTELEN VAGYOK MEGÉRTENI!
Szal igazságot..és VENTILÁTORT a férfiaknak. Ők nem vesznek el tőled semmit, amit láthatóan használsz...és KÖSZÖNNEK B*ZMEG, KÖSZÖNNEK!!!



1 megjegyzés:

Vikóc írta...

Hát én csak ma találtam ide, de egyszerűen elvagyok ájulva!!!! Szuper a blogod! Kisfiamról kiderült hogy IR azóta a zab világában élek....erre itt van minden egy helyen szuper receptekkel. Nagyon szépen köszönöm, ezentúl nagyon sűrűn jövök:))))
Viki

Megjegyzés küldése

ZABirodalom Copyright © 2013