A fogyókúra felzabálja a nők agyát!

2015. július 24., péntek

Amióta Világ a Világ, a nők le akarnak fogyni. Ez ugye stimm. Ennek érdekében képesek mindenféle baromságot magukba tömni, és magukra kenni csak azért mert egyszer egy majom azt mondta, hogy fogyaszt. Észérvek nem kellenek ellene, mert az a jó, mert egy ismert fószer szerint az a jó.
Igazából én jó magasról teszek rá, hogy szellemileg alultáplált nőtársam mivel rombolja a szervezetét, amíg nem próbál meggyőzni engem arról, hogy nekem is ezt kellene tennem. Én hülye vagyok természetesen, mert egyoldalúan táplálkozom...hiszen nem lehet állandóan csirkét rizst meg brokkolit enni :D. De csak csendben...mondom csendben tűröm, és már feladtam, hogy megértessem a félidiótával, hogy ez nem egyoldlú....max egyhangú.
Történt ma, hogy a Nemzet táplálkozásguruja került szóba. Megemlítettem, hogy lássuk azért a fától az erdőt, és lehet élni az ő meglátása nélkül is. Hiszen "Isten" előtt is volt élet...és fogyás is.
Elő is került egy vad amazon, és lehadzsimézett szóban, hogy emberünknek orvosok, kutatók, űrhajósok, ufonauták és Mr. Krumpli áll a háta mögött, és így meg úgy be van bizonyítva...persze mondanom sem kell, hogy elpattant az agyam.
Értem én, hogy főhősünk elhiszi, hogy amit említett gurunk állít, az a megoldás mindenre. Azt is felejtsük el, hogy csak a kórosan elhízott embereket tudja látványosan fogyásra bírni, mert hát valljuk be őszintén, hogy kevesebb súlyfeleslegnél annyira már nem játszik a libamáj. Mindenki úgy diétázik ahogy akar. LE TO JOM!
De ha nekem van egy véleményem, azt finoman megfogalmazom, mindig jön egy lediétázottagyú nő, aki azt gondolja, hogy ölre kell menni szent gurujának védelmében.  Jelentem, NEM KELL! Elég nagyfiú ahhoz, hogy megvédje magát. Ha nem ő, majd az ügyvédei megvédik, én meg fizetem a büntit..zabban.

Zárásként:
Egyetek elegendő szénhidrátot, mert ha nem kapja meg az agyatok, akkor hülyék lesztek, hülyeséget beszéltek, és azon kapjátok magatokat, hogy senki nem akar a társaságotokban lenni. (Ketogén diétát követő népség kivétel, de ugyebár átlag háziasszony arra képtelen, mert az kimarad náluk, hogy szénhidrátfeltöltés...:D )


3 megjegyzés:

sz.marika írta...

Egyébként szerintem igen :-) fel. Szénhidráttal vagy a nélkül...tök mindegy. És nem csak a nőkét.
Egy idő után azokét főleg akik sikert értek el, és tartani akarják az eredményt.
Ha netán telhetetlen egyén, akkor meg főleg....na,akkor már előjön egy kattant állapot. (saját tapasztalat is :-)

Azt mondjuk, hogy megy ez könnyedén, és persze megy is, de sokaknál önsanyargatás lesz a vége. Akár gondolatilag, akár gyakorlatilag, kajálásban, edzésben...

Abban is igazad van, hogy mindenki meg akarja mondani a frankót, sajnos sokan sokfélét, mind el akarja adni magát, vagy a portékáját (nem csak szó szerint).

papannick



Névtelen írta...

Na most lebuktam :-)
De sebaj :-) ( ezt nem fontos közzétenned :-)


papannick

Zsófi írta...

Háháá! Nem gáz. Úgyis engem fognak megdobálni kakival :D

Megjegyzés küldése

ZABirodalom Copyright © 2013